Swingers Reizen   Login   Bekijk de nieuwe SDC.com
SDC – Swingers Date Club Over 3 miljoen leden !!
spacer

spacer
Nieuwe leden deze week... Nieuwe leden deze week...
Swingers nu online... Swingers nu online...
Nu in de Video Chatroom... Nu in de Video Chatroom...
Lokale Swinger feesten Lokale Swinger feesten
Swingers Videos Swingers Videos

Featured SDC Members - Real Swingers
Visit the Account page to become a featured member

SXYCPLWANTSU
sdc
Couple, age 50 - 53
100 Fotos , 22 videos
Herndon, VA, USA
LOVELACE
swingers lifestyle
Couple, age 29 - 29
3 Fotos
Crystal City, VA, USA


Zoek Swingers | Swingers forum | Swingers Stories | SDC Store | Swingers Reizen | Parenclubs | Banners | Affiliate Programma | Swingers parties | Lifestyle nieuws

English Español Nederlands Deutsch Français Italiano Turkce Norsk Portugues

Swingers Date Club is the largest International Swingers dating site in the world!

Wat is een swinger? Wat doen swingers precies? Hoe is de 'Lifestyle' ontstaan? Het woordenboek definieert een swinger als iemand die swingt, een levendig persoon die midden in het leven staat en op een vrije manier over seks denkt en seks heeft. Al die definities over swingers zijn leuk, maar wij gaan uit van de laatstgenoemde: mensen die op een vrije manier over seks denken en seks hebben

Swingen, ook wel swinging genoemd, komt oorspronkelijk uit de jaren vijftig. De enige manier voor de swingers van toen om gelijkgestemden te ontmoeten was door het plaatsen van contactadvertenties in kranten. In de jaren zestig ontstonden de paren-/swingersclubs en werd de Noord Amerikaanse Swing Club Association opgericht om informatie over de swingerswereld te verzamelen en te organiseren. Het was in de jaren zeventig dat de nieuwe trend 'partnerruil en sleutelfeesten' heel populair werd met als gevolg dat het aantal swingers explosief steeg en een echte 'Lifestyle' werd. In het midden van de jaren tachtig was er een dip. AIDS zorgde voor onrust en veel swingersclubs moesten hun deuren sluiten omdat het ledenaantal terugliep.
Swingers Events
 
  Swingers Date Club – Ontdek het verschil met SDC
 
 • Gratis proeflidmaatschap
 •   Wij rekenen je NIETS om je profiel op onze swingers lifestyle website te activeren. We willen je lidmaatschap graag verdienen en je niet in de val lokken. Maak vandaag nog je eigen GRATIS proefprofiel aan. Credit card is niet nodig.
 • Superieure compatibiliteit
 • Functionality alom
 •   We willen graag dat onze leden gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen waar en wanneer ze dat maar willen, dus we passen ons systeem telkens zonodig aan. I-pad, Google Chrome, mobile telefoon, noem het maar en wij zijn er hoogstwaarschijnlijk mee bezig!   We bieden een rijkdom aan functies en we voegen regelmatig nieuwe toe. Al deze functies zijn erop gericht om je in contact te brengen met andere swingers, zowel lokaal als internationaal. Speed Dating, Communities, Blogs, Forums,Video Chatrooms, Instant Messenger, Gratis Party Advertenties, Clubs en Resorts, leuke en lekker stoute profielen van echte swingers, Foto's, Video's en meer!
 • Door swingers voor swingers
 • Swingers Club List
 •   Het bewijs is ligt op tafel! Onze swingers lifestyle website werd in 1999 opgericht door swingers voor swingers. Met meer dan 2 miljoen leden wereldwijd, verspreid over meer dan 50 landen, zijn we de #1 swinger contactadvertenties website ter wereld. Wij hebben het grootste aanbod aan internationale en lokale swingers stellen en singles voor jou op het internet beschikbaar.   Vind de beste swinger clubs en parties bij jou in de omgeving en waar je ook gaat. Als SDC lid krijg je vaak speciale aanbiedingen en kortingen. SDC organiseert ook veel lokale meet & greets op de leukste plekjes in jouw buurt.
 • Creativiteit en aanpasbaarheid
 • Exclusieve swingersreizen
 •   Jouw ideeën in praktijk brengen is wat we graag doen! We zijn voortdurend bezig om de site waar mogelijk te verbeteren en jouw ervaring te optimaliseren. We verwelkomen en moedigen het maken van suggesties van harte aan. We vinden de mening van onze leden belangrijk en waarderen deze ook. Het is mede daarom dat onze site een unieke uitstraling heeft, in tegenstelling tot het gemiddelde "cookie cutter, one size fits all" ontwerp van andere sites.   Als je ooit bij een SDC take over evenement bent geweest, dan weet je dat je verzekerd bent van de ultieme erotische setting. Of je nu nieuw bent of ervaring hebt in de swinging lifestyle, je weet dat je vindt wat je zoekt met de heetste swingers om je heen. Sensuele thema-avonden, exotische zwembadparties, sexy plezier en hete spelletjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. SDC is jouw "one stop shopping" adres voor al je swingers reisbehoeften.
  U

  Bel ons: USA - 1-866 417 9956    U.K. - 02030063021   Others - 1-919-283-4414    of email naar sdc

  McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams asacp.org member VeriSign Webmasters - Legal - Sitemap - 2257 Notice Copyright © SDC www.sdc.com
  SDC® is a registered trademark
  SDC®, PMB-428, 2054 Kildaire Farm Rd, Cary, NC, 27511

  SDC Media LTD 72 High Street, Haslemere Surrey GU27 2LA United Kingdom
  Disclaimer: This website contains adult material. You must be over 18 to enter or 21 where applicable by law. All members and models on this website are over 18 years of age.

  18 U.S.C. 2257 Record Keeping Requirements Compliance Statement Any records required to be maintained pursuant to 18 USC § 2257 and its applicable regulations are kept by the following person: Custodian of Records SDC Media Inc 2054 Kildaire Farm RD #428 Cary, NC 28511