Leden Login  
 
  Home | Zoek Swingers | Swingers forum | Swingers Stories | SDC Store | Lifestyle nieuws
Swingers Reizen | Parenclubs | Banners | Affiliate Programma | Swingers parties
Home Archieven Nieuw onderwerp Betreft
   
       Geplaatst door SCOTTGINGER Geplaatst April 7, 2011 Laat reacties zien 7      
Sexbioscopen in Nederland
Hallo, zijn er hier ervaringen met sexbioscopen in Nederland? We zien bijvoorbeeld de Erotheek in Schiedam en Roxy in Haarlem op internet. Zijn dit nu echt zaaltjes waar hetero stellen komen en actief zijn? Of zijn het vooral homo gelegenheden met hier en daar prosititutie?

Graag jullie reacties uit de praktijk, de websites hebben wij uiteraard gezien..

Groetjes S&G

by SPRUIT on October 16, 2012
wat ook een goede tent is dat is Gloryworld81 in roosendaal. zeker in de avond zijn hier regelmatig stellen en single dames.  de vaste mannen klanten die hier komen houden ook de dames en stellen goed in de gaten. dwz dat jagende mannen op de vingers getikt worden. het kan er hier heel heet aan toe gaan. maar het is wel een beetje ons kent ons. Er is benedin in de shop zelfs een koffiehoek en buiten hebben ze een rookruimte. de shop valt hier tegen. maar bij binnenkomst krijg je gelijk een kopje koffie aangeboden. Zeer schone locatie met heel veel ruimte.

by PLAYMOBIEL on October 16, 2012
 Ik kom zelf wel eens in de Roxy in Haarlem.
Niet meer wat het geweest is, maar als je het treft kan het er heerlijk zijn.
Een hetero bioscoopzaal, een aparte homo bioscoopzaal boven.
Twee dark rooms en eentje zelfs met gloryhole.
Persoonlijk vind ik het jammer dat de homo's vaak in de hetero zaal zijn.
Er zijn ook vaak een aantal meiden die tegen betaling de hele dag beschikbaar zijn. Daar hou iki niet zo van, ik hou meer van de lust ipv de centjes
Als je het goed plant en wellicht iets aankondigt op het forum van Roxy kan het er leuk zijn. Ook overdag.

Misschien leuk om samen eens te gaan ??

by NUMBERTWO on January 8, 2012
Bij de Erotheek in Schiedam (goede winkel voor al je speelgoed) is het nu niet bepaald een sexbioscoop te noemen. Eerder een afrukhokje voor hen die geen film mee naar huis durven te nemen. 

Ooit (jaar of 8 terug) eens in Rotterdam geweest in een sexbios met een voormalige vriendin. Toen wij binnen kwamen keken al een stuk of 20 hitsende heren naar ons.. en eenmaal wat met elkaar aan het frunnikken stond minimaal de helft er van met de pik in de hand rondom naar ons te kijken. Bijna intimenderend dus we zijn maar vertrokken, tot groot verdriet van de rukkende heren...... waarvan de meeste er toch niet uitzagen... Was achteraf allemaal wel grappig maar eigenlijk niet echt iets wat voor herhaling vatbaar is

by SURIMO on January 4, 2012
Een beetje late reactie maar ik ben dan ook nieuw hier.

Ik kom regelmatig in de erotheek in Schiedam. Wat ze daar de bioscoop noemen zijn gewoon cabines. Geen grote zaal dus.  De winkel die er bij hoort is overigens een prima winkel. Ik koop er al mijn erotische artiekelen.

Groetjes,

Marvin

by YINYAN2 on November 4, 2011
Hoi S&G,

Wij hebben geen ervaringen met sexbioscopen (behalve dan die op de KamaSutra beurs). Van horen en zeggen veel homo's en prostitutie, dus dat trekt ons niet zo aan. Maar als jullie nou een leuke sexbios weten te vinden dan horen we dat graag en misschien dan met z'n vieren erheen?

groetjes,
YinYan2

by SCOTTGINGER on April 8, 2011

Ook inmiddels gehoord over de Erotic Cinema in Amersfoort en Hilversum. Graag jullie meningen!


Geef je mening