Leden Login  
 
  Home | Zoek Swingers | Swingers forum | Swingers Stories | SDC Store | Lifestyle nieuws
Swingers Reizen | Parenclubs | Banners | Affiliate Programma | Swingers parties
Home Archieven Nieuw Topic Betreft
 
       Geplaatst door SAMA Geplaatst op Februari 28, 2014 Laat reacties zien 22      
Druk op de soa poli!
Blijkbaar is het jezelf laten testen op de soa poli nogal een populaire aangelegenheid geworden bij de ggd regio Rotterdam.
Al een week of 4 bellen wij om een afspraak te maken en krijgen wij te horen sorry de agenda voor maart is nog niet open. Wij zijn gebonden aan de vrijdag middag wegens werk dus kunnen we niet bij ons eigen dorpje en wijken we dus al jaren uit naar Rotterdam. Nog nooit een probleem geweest! vanmiddag doen wij weer een poging en krijg ik de mw van ggd regio rotterdam aan de telefoon..... Nee mw de agenda van de laatste 2 weken van maart is nog niet open..... huh? eh ik hoor al weken dat heel maart nog niet open is..... nee mw de eerste 2 weken zitten al vol, en de laatste 2 weken nog niet open. maar waarom bel ik dan al weken en krijg ik een heel ander verhaal te horen..... mw dit is het verhaal wat wij naar buiten communiceren. hmmmm ok wanneer denkt u dan dat het het beste is om te bellen voor een afspraak zo spoedig mogelijk. Mw de agenda is nog niet open! jaaaaah dat weet ik nu wel! Geen hulp te verkrijgen van de dame in kwestie en zegt dus u kunt ook naar de huisarts! ja wijsneus dat begrijp ik ook wel maar er was een reden waarom we naar jullie willen he! pfffff We gaan dus maar verder weg en gaan maandag denhaag bellen om daar onze test te laten doen.
zijn wij de enige die geen afspraak krijgen in Rotterdam of wijkt tegenwoordig iedereen maar uit naar een andere stad. in ieder geval weten we dat een hoop dames en heren zich netjes laten testen hahahaha 
xxxSan
       Geplaatst door JUSTALADY1 Geplaatst op Februari 28, 2014 Laat reacties zien 23      
things that make you go hmmzzz
Berichtjes in je mailbox...leuke,afgezaagde,one-liners..etc.etc.
Vaak moet je de humor er maar van inzien vind ik...

Deze wilde ik jullie niet onthouden..gestuurd door een heer van zekere leeftijd en net lid van SDC..
Zoek contact met je, gezien de vele lieve valideringen en daar ik een nieuwkomer op de SDC site ben, denk ik dat ik me niet alleen bij jou thuis zal voelen maar ook in de swingerswereld door jouw introductie snel als een ""vis"" in het water voel.
Daarbij ook nog een groot formaat foto van zijn gereedschap ..

Benieuwd naar jullie ervaringen  betreft *opvallende* mailtjes..


       Geplaatst door ZWINGERZZBAR Geplaatst op Februari 27, 2014 Laat reacties zien 16      
Kleding ruilbeurs

N.a.v de blog van twor..

Zondag 30maart van 16oo tot 22oo, willen wij in de Zwingerzbarr een ruilbeurs..

voor kinky kleding en aanverwante artikelen organiseren..

Het feit, dat VEEL mensen een kast vol met niet meer te dragen outfits hebben..kan op deze

manier, voor anderen weer wat nieuws betekenen.

Mits hier genoeg animo voor is..gaan wij GRAAG voor jullie open!

Het event, word binnenkort geplaatst...voor aanmeldingen.

Niek&Diana

Zwingerzbarr


 

       Geplaatst door LEKKERBEKKIES Geplaatst op Februari 25, 2014 Laat reacties zien 23      
speeksel
Wat te doen:

Alhoewel mrs lekkerbekkie gek is van zoenen, is ze nou niet zo gecharmeerd van een overdaad aan speeksel daarbij. 
Droog is ook niet alles, maar een slok speeksel naar binnen krijgen, of nat van neus tot kin is niet een gangmaker bij mij. 
Hoe maak je iemand duidelijk dat het wat droger mag, zonder de sfeer te verpesten of de ander uit zijn gewone doen te halen?

       Geplaatst door TJAL Geplaatst op Februari 23, 2014 Laat reacties zien 3      
Swingersvakantie
Wij hebben een villa gehuurd in Spanje met 11 kamers . De vakantie is begin juni .
Nu is onze vraag is er animo voor een meet en Greet in een club om elkaar van tevoren te leren kennen of om informatie te geven .de vakantie is vergeleken met andere swingersvakantie s goedkoop 


       Geplaatst door SPIELLUST Geplaatst op Februari 19, 2014 Laat reacties zien 32      
moe op een feestje...
herken jullie dit? op een feestje word iemand moe. Dat is soms jammer, want dan ontbreekt een man of een vrouw. De eene geprobeerd dan soms de ander wakker te houden of wakker maken. Dat vinden wij dan ook jammer, want dan vieren al 2 mensen niet meer echt mee, want ze zijn nu allebij bezig met wakker maken en wakker houden.

Dus: als iemand moe word, gewon snel naar bed gaan en de ander lekker verder vieren laten om niet de vermoeidheid in het feestje te brengen. Hoe zijn jullie ervaring / meening?
       Geplaatst door HOTBOY10 Geplaatst op Februari 19, 2014 Laat reacties zien 5      
afterparty met de bruid en bruidegom
Wauww door een leuk stel die aanstaande zaterdag gaan trouwen ben ik uitgenodigd om na de trouwfeest verder
te feesten in hun hotelkamer!! Voel me wel vereeërd zo!

Zij willen hun feestje graag leuk, gezellig en geil afsluiten met een extra man en vroegen of ik daar interesse in heb??
Lijk me gewoon geil dus ik doe het ook!!!

Ken deze mensen overigens al een jaar... en nee niet via SDC, zij zijn ook geen lid hier..

Hebben meerdere mensen hierin ervaring??
       Geplaatst door HAPPY25 Geplaatst op Februari 18, 2014 Laat reacties zien 9      
ledenservice.. werkt dat nou?
net mijn nieuwe bedrijfje opgestart,
en mp en fb en alles in werking gezet..
toen viel mijn oog op de ledenservice,
 en aangezien ik haarextensions , nagels en wimperextensions doe, leek dat me zeker bij de sdc leden passen
maar.. als ik zelf iets zoek buiten erotische foto's of kledeing zal ik niet zo snel op de ledenservice zoeken          
wie heeft daar ander ervaringen mee?

       Geplaatst door MIKE61 Geplaatst op Februari 16, 2014 Laat reacties zien 11      
cybersex-deel 2

Cybersex...

Hij geeft me instructies...en wordt daadwerkelijk meester van mijn mind.Hij wil me helemaal naakt...mijn handen vastgebonden achter me...een zwartzijden sjaal voor mijn ogen gebonden...Ik voel me minuscuul in mijn schemerige kamer,helemaal ontkleed door zijn doordringerige ogen.Ik voel hoe zijn blik...cybergestuurd...over mijn lichaam glijdt...hij bekijkt me lang...heel lang...stil.Hij streelt me...ik voel het intens...ook mijn onmacht om de hitte van mijn lichaam onder controle te houden.

hij beveelt me mijn mond te openen...."chocolade,"zegt hij,"proef het!"

Mmmmmm Ik slaag erin die heerlijke explosie van smaak in mijn hersenen te printen,mijn hele lichaam ervaart het echt...ik proef het ook echt.Een culinair orgasme met onmiddellijk effect op al mijn erotische zones,ik tril over mijn gans lijf,tot in mijn tenen

"Ik zit op mijn knieen voor je"zegt hij opgewonden."Voel mijn handen over je glijden...voel mijn hunkerende lippen op de jouwe!"

JAAAA,ik voel het!Hoe graag wil ik zijn lichaam naar me toe trekken,mijn handen en benen om hem heen sluiten,ongeduldig,maar ik ben gebonden,en de afstand IRL verhindert dat.Maar toch...de hitte van zijn lichaam bereikt me onafwendbaar en brandt door mijn stoutste fantasieën heen.Het lijkt zo echt dat ik me los wil wringen,vluchten,maar ik doe het niet!Wil het niet!

"Zelfs als je me niet ziet,ik weet dat je me voelt!"fluistert hij,vertrouw op je gevoel,laat je gaan,je bent geen onschuldige engel...zonde begaan maakt deel uit van je"zijn"

Zijn vingers zitten in me,ik ben kletsnat van verlangen naar meer...veel meer.

"Het bevalt je he?Ik ga je nemen...je bent van mij!"Zijn grote seks glijdt in mijn natte vagina...traag...diep...schaamteloos stotend.

"Je kent jezelf nog niet helemaal,maar je komt er wel,zonder dat je het zelf weet!""Je begeeft je in mijn wereld,de wereld van cybersex,gevoels-en mindtransmissie,waar mijn rules gelden!Voel mijn vingers...ik masseer je klitje!"

Het genot brandt in onze bezwete lichamen,koortsig heet en opgezweept.hij versnelt zijn ritme,opgehitst door mijn hijgende ademhaling,hoger en hoger,harder en harder...ik voel zijn macht bezit van me nemen in alle hevigheid toenemend.Dit ben ik niet meer,ik ben de onmachtige toeschouwer van mezelf.Ik hoor hem ook hijgen...mijn rit naar heaven zet in,een ongeevenaard gevoel...een explosie van een niet te stoppen orgasme en sappen die zich mengen aan beide zijden van het scherm.

Gewoonweg een exotisch,erotisch sexy en onbeschrijflijke ervaring als dit wens ik aan iedereen.Sex op afstand,250km...hij kan het en hij weet het!

Extase,fantastisch en totaal onderworpen aan die vreemde man,blijf ik achter,naar die foto starend,en vooral die zelfzekerheid,hij weet verdomd goed wat hij met me doet,wat ik voor hem beteken laat hij me ook voelen.

"Tot morgen!"zegt hij,en ik glimlach!

JA!tot morgen schat,maar dan ga jij eraan,dan zet ik jouw fantasieeen naar mijn hand!Dan zal je mijn macht ervaren!Dan maak IK jou de mijne!

Ik voel hem glimlachend denken"Wishfull thinking darling"

Zelfs mijn denken kan ik niet geheimhouden voor hem.Gevaarlijk,ik moet opletten :-)

Cyberbitch(net geworden en love it ;-) )


       Geplaatst door BEACHKOPPEL1 Geplaatst op Februari 16, 2014 Laat reacties zien 15      
rijden na pilletje

wij zaten heerlijk in een hotel en hadden wel zin in een extra man. Op de chat werden we vrijwel direkt aangesproken door een man die het wel zag zitten. Nadeel was echter dat hij dik een uur moest rijden en wij al een en ander genuttigd hadden. Volgens hem was dat geen probleem, hij had ook al wat genuttigd en rijden kon hij wel en zou het allemaal goed inwerken.

Wij vonden het een te hoge verantwoording om iemand met de nodige genuttigde benodigdheden meer dan een uur te laten rijden in het donker. Je weet nooit zeker wat er genuttigd is en wat er gebeurd als hij in de auto stapt, verwarming aan......tevens was het volgens de routeplanner 90 minuten maar volgens hem kon hij er in een uurtje zijn.

Wij zijn benieuwd hoe anderen daar over denken....

Betty en Arno


       Geplaatst door MIKE61 Geplaatst op Februari 16, 2014 Laat reacties zien 0      
CYBERSEX.Een waar verhaal ,nod steeds actueel...

Hij had zijn zinnen op mij gezet...hij stoomde me klaar voor ik er erg in had.Ik was dit niet gewoon,maar hij begeleidde me op zo'n relaxte wijze in de twighlight-zone van cybersex,dat mijn latente fantasie gewoonweg werkelijkheid werd.Ik vormde me een beeld van een man,die een absoluut vertrouwen had in zijn eigen talent,een man voor wie alles natuurgetrouw lukte.Hem aanmoedigen verergerde de uitdaging alleen maar,maar ik deed het!

De chat ging open...wat er dan aan ideeen in je hersenen voorbij schieten,staat regelrecht in contact met je erotiek,je fantasie die op hol slaat,je opwinding.

Zijn virtuele handen gleden over mijn dijen...schaamteloos zou hij me bezitten.Blijkbaar kende hij mijn lichaam al,ik voelde hoe hij naar mijn profielfoto staarde en ik kon zijn opwinding ervaren.Mijn adem stokte...

"Ik wil je bezitten!"schreef hij"Als het lukt zul je mij bedanken...ik maak je de mijne!"

Moest ik wantrouwig zijn?Tenslotte was hij een perfecte vreemdeling voor mij.Ik kon mijn stoute glimlach niet onderdrukken...mijn ogen op het scherm gericht ,de enige lichtbron in mijn halfduistere kamer.

Ik sluit mijn ogen op zijn bevel...hou mijn adem in voor het vervolg...Zijn voldoening over mijn onderworpenheid is tastbaar...handen die zich om een prooi omsluiten.Even word ik bang...wil ik zo'n macht over me in de handen leggen van een stranger?Toch wou ik "de zijne"worden En ondanks dat alles speelde ik het spel mee om hem,op mijn manier,van mij afhankelijk te maken,afhankelijk van mijn fantasieën....dacht ik toch...en wou ik ook...

Ik concentreerde me op de foto,starend naar dat mooie sportieve lichaam....zonder gezicht.Een draaikolk van rillingen maakte zich meester van mijn buik...mijn verlangen naar hem had hij aangewakkerd en brandde als hel.Wou hij me ECHT??

De meeste, tot nog toe onbekende fantasmen gierden door mijn hoofd ...en lijf.Hij werd een beleving die mijn sexleven voor immer overhoop zou gooien...mijn grenzen voor altijd zou verleggen.Dat was zijn doel...en daar slaagde hij in.

Ik hijgde en probeerde me alsnog van zijn invloed te bevrijden...zonder hem daadwerkelijk te willen ontvluchten...maar dat kon ik niet meer,ik wou het ook niet echt!Ik nam een ongelooflijk stoute beslissing,ongeoorloofd volgens alle normen van fatsoen,maar oh zo opwindend!De smaak van het onbekende had me te pakken,maakte deel uit van mijn krimpend angstgevoel,een angst die me nog meer opwond...ik ga ervoor!Ik wil doorgaan tot het einde,onbevredigbare nieuwsgierigheid.Wie is die man,die zo de kunstverstaat me heet en nat te maken...zonder me aan te raken?

wordt vervolgd...soon...very soon

       Geplaatst door PASSIONEEL Geplaatst op Februari 16, 2014 Laat reacties zien 12      
cap d agde
Wij gaan deze zomer voor het eerst naar cap d agde. Zijn er nog tips om rekening mee te houden qua periode en ook locaties om te verblijven, zowel positief als negatief?
       Geplaatst door NICEPASSION Geplaatst op Februari 15, 2014 Laat reacties zien 3      
Vakantie voor swingers
Vakantie is voor ons zon, relaxen, lekker eten en vooral sex. In juni dit jaar gaan we voor de tweede keer naar swingerscomplex La Mirage in Gran Canaria. Voor ons een super resort met 32 zeer mooie bungalows, mooi zwembad en bar en leuke stellen die allemaal open staan voor veel spannend contact en dat ook overal doen.  Wij vragen ons af of er meer van dit soort leuke actieve swingers vakantie locaties zijn. We kennen al wel de bekende zoals Cap d Agde, Spice, Desire, Hedonism. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen en eventuele tips.

       Geplaatst door HAPPY25 Geplaatst op Februari 14, 2014 Laat reacties zien 19      
wij zijn er weer!


Na een tijdje offline te zijn geweest,

hebben wij toch weer een nieuw profiel gemaakt, met nieuwe goede voornemens...........................

Bij ons vorige lidmaatschap hebben we een heel aantal beginnersfouten gemaakt waardoor we er al snel de balen van hadden,      en uit frustratie alles offline hebben gegooid, er leken voor ons geen passende stellen te zijn ..

Nu hebben we als vaste regel! eerst mensen leren kennen in een bar of zo voordat we mee naar huis gaan, want hoe ongemakkelijk is het als je ergens moet zeggen dat je toch maar weer gaat, of nog erger mensen moet vragen op te krassen omdat het je niet aanstaat!,

 

en ik weet het natuurlijk is dat normaal, het is geen pak suiker het gaat over je intiemste delen ed, maar hoe bijdehand ik ook ben op dat moment ben ik niet echt zeker van mezelf en vind ik dat heel moeilijk..

 

welke beginnersfouten hebben julie gemaakt, en waar wil je anderen voor behoeden?

       Geplaatst door HOORNYS Geplaatst op Februari 13, 2014 Laat reacties zien 3      
tab speeddate
De tab speeddate word meer voor meet and great point gebruikt dan voor werkelijke speeddate meldingen. Nu hebben wij de helpdesk hierover vragen gesteld en voorgesteld n tab erbij te maken maar sdc wil hier niks van weten. Helaas we moeten het ermee doen. 
       Geplaatst door PARTY123 Geplaatst op Februari 11, 2014 Laat reacties zien 23      
berichtje terug!?
Het verbaasd ons dat er zoveel leden zijn die niet de moeite nemen om een kort berichtje terug te sturen of er een wederzijdse klik is of niet. Natuurlijk is het lastig om iemand af te wijzen, maar in de swingerswereld zou eerlijkheid en duidelijkheid toch het belangrijkste moeten zijn toch? Wijzelf reageren niet altijd op stootjes, maar beantwoorden altijd onze berichten. Wel zo netjes toch? Xxx
       Geplaatst door JUSTALADY1 Geplaatst op Februari 10, 2014 Laat reacties zien 47      
Mensen waarschuwen voor..
Naar aanleiding van het blog van Maxum2 en eerdere discussies wil ik graag het volgende even aan de orde stellen en jullie meningen weten.

Moet je namen openbaar maken (of anderen waarschuwen)van mensen die zich misdragen op feestjes?
Misdragen is  : a) stelen... b)drugsmisbruik...c)ongepast gedrag naar andere gasten
Besef dat deze begrippen redelijk ruim genomen kunnen worden,maar ben toch heel benieuwd hoe jullie hierover denken.

liefs Justalady

       Geplaatst door MAXUM2 Geplaatst op Februari 9, 2014 Laat reacties zien 85      
Zo jammer
Afgelopen weekend een thuisfeestje gegeven, zo jammer dat er mensen met losse handjes rond lopen. Mijn telefoon weg, pillen van 1 van mijn gasten weg. Racistisch gedrag van een van mijn gasten naar een andere gast. Mensen die volledig out gaan na gebruik van te veel chemicaliën.  Pff als dit de trend van thuisfeestjes gaat worden geloof ik dat ik er mee ga stoppen. Ik wil niet iedereen over 1 kam scheren. Maar na dit weekend ben ik er wel een beetje klaar mee. Je stelt toch je huis open en gaat er dan vanuit dat je spullen "veilig" zijn. Ik ben bijna in staat om de namen van de stellen die aanwezig zijn geweest in deze blog te vernoemen. Ik verlaag me hier niet toe, want de goede moeten niet onder de slechte lijden. Zijn er meer mensen die een nare ervaring gehad hebben met een thuisfeestje?? Of heb ik gewoon pech gehad??  
       Geplaatst door ERIMAA Geplaatst op Februari 8, 2014 Laat reacties zien 1      
kinky/bdsm
Wij houden van blogs volgen, en zullen er nu zelf eens eentje plaatsen,
Wij zijn sinds een aantal jaren actieve swingers. Wij zijn heel erg nieuwsgierig naar kinky/bdsm spelletjes/rollenspel. We proberen hier zelf gehoor aan te geven door wat te experimenteren, maar willen er graag tijdens onze dates ook af en toe mee verder experimenteren, Hoe pakken wij dit aan in een date? niet iedereen zit op deze spelletjes te wachten. Daarnaast is het voor ons geen must! Wie heeft leuke kinky verhalen? Wie heeft leuke tips?
       Geplaatst door ERIMAA Geplaatst op Februari 8, 2014 Laat reacties zien 21      
kinky/bdsm
Wij houden van blogs volgen, en zullen er nu zelf eens eentje plaatsen,
Wij zijn sinds een aantal jaren actieve swingers. Wij zijn heel erg nieuwsgierig naar kinky/bdsm spelletjes/rollenspel. We proberen hier zelf gehoor aan te geven door wat te experimenteren, maar willen er graag tijdens onze dates ook af en toe mee verder experimenteren, Hoe pakken wij dit aan in een date? niet iedereen zit op deze spelletjes te wachten. Daarnaast is het voor ons geen must! Wie heeft leuke kinky verhalen? Wie heeft leuke tips?