Join Free Now
BEING YOU
061234568
Stationsstraat 1, Den Bosch, Netherlands
Business
star star star star star
(2 Reviews)
INFO
Wil jij nog meer zelfvertrouwen? Wil je nog meer stralen zoals jij bent en steviger in je lak leren pumps staan? Nog meer jezelf laten zien? En nog meer ontvangen? ? Marianne is Gz-psycholoog en uitvoerig bekend in deze wonderlijke SDC wereld. Het is haar missie om mensen dichterbij zichzelf te laten komen zodat ze nog meer gaan stralen en in hun kracht staan. Zodat ze een leven kunnen leven wat bij ze past. Speciaal voor de vrouwen in deze wereld heeft een training samengesteld om het zelfvertrouwen te boosten. Om jezelf nog verder te empoweren. En het mooie is dat dit wordt gedekt door de zorgverzekering. Het is een individuele training bestaande uit 5 sessies van 45minuten. De training kan zowel in real life gegeven worden in de psychologenpraktijk in regio Den Bosch of het kan via een online omgeving gegeven worden. De training bestaat uit de volgende thema's: 1. ZelfLiefde 2. Sensualiteit 3. Waar Sta ik voor? 4. Korte metten maken met beperkingen 5. 10 stappen naar een sterker ZelfBeeld Nieuwsgierig naar wat ze precies voor je kan betekenen, neem contact op via de mail op dit platform.
BEINGYOU REVIEWS
WAPPIE337 Mar 2 2021 11:25AM
RATE: 10
N
Ik stond al behoorlijk stevig in mijn pumps maar nu kan ik zelfs rennen op stiletto’s ;-) mede dankzij de bruikbare tips van Marianne. Niet twijfelen gewoon doen als kado voor jezelf ??
VIGOR Feb 15 2021 10:10AM
RATE: 10
Empowerment? Yes
Gehoord worden, gezien worden en meegenomen worden in het vinden van je eigen kracht, je eigen liefde en je eigen waarde. Als er iets is waar Beingyou je bij kan helpen, is het dat wel. Ik ben er voor mezelf een mooier mens van geworden en wat mooi meegenomen is, mijn omgeving ervaart het ook zo. Een mooier kado kun je jezelf niet geven! Xxx
Please log in or sign up for SDC to add your review