Join Free Now
BI-SEXUAL
Whatsapp097023252698
zaterdag 23 april 2022 Bi-seXual (Club Organza Breukelen), Montfoort, Netherlands
Party
star star star star star
(2 Reviews)
INFO
Bi-SeXual is een begrip!! Bi-SeXual is het echte feest voor Bi en Bi-schierige. Ben je op zoek naar een party, waar je de sfeer niet wil loslaten, de Dj’s met elkaar voor de perfecte avond zorgen..waar je eindeloos kan genieten. Waar gastvrij nog echt gastvrij is.. Waar intiem ook echt intiem is..waar je heerlijk kan genieten van elkaar en met elkaar.. Wil je ontsnappen..wil je genieten..wil jij iets nieuws ervaren? Wil je echte VIP-ervaring voor een aantrekkelijke prijs? Een party waar alles kan en mag maar heel belangrijk… Niets moet. Bi-Sexual staat voor spanning, erotiek, gezelligheid, respect, begrip voor elkaar en een avond vol heerlijke muziek van geweldige dj’s. Ben je op zoek naar een avond met heerlijk gelijk gestemde, een fantastische sfeer, opzwepende muziek en geilzelligheid? Kom en ervaar hoe Bi-Sexual is. Dit moet je gewoon voelen, meemaken en ervaren!! Samen met jullie willen we er weer een ongekend lekkere ondeugende party van maken. Bi-SeXual is een heerlijke intieme party speciaal voor Bi en Bi-schierige mensen. Een party waar je gelijk gestemde kan ontmoeten en waar je samen van elkaar kan en mag genieten. Bi-SeXual is de party die je niet mag missen.
OPERATION TIME AND ENTRANCES FEES
9PM - 4AM
COUPLES
63,00
SINGLE FEMALE
31,50
SINGLE MALE
41
Club Size 400 square meters
Max. Occupancy 300
Playroom Occupancy 200
Alcohol Sold Yes
On premise sex allowed Yes
Dance Floor Yes
Outside Area Yes
Smoking Allowed Yes
Private Locker Yes
MEMBERSHIP FEES
>> zaterdag 23 April 2022 Bi-seXual << Via onze site kun je je aanmelden voor tickets waarna je van ons een link krijgt waar je de tickets kunt bestellen en betalen.
BISEXUAL REVIEWS
STOERKOPPEL Nov 16 2021 6:26AM
RATE: 10
geweldig
super relaxt en goed feest mooie mensen en geweldige sfeer
TIJO7070 Oct 24 2021 7:36AM
RATE: 10
heerlijk feest
Wij waren voor het eerst op een van hun feesten op 23 oktober. De locatie kenden wij al dus dat voelde al vertrouwd, de ontvangst was heerlijk en vrolijk. Lekker veel mensen aanwezig, een relaxed sfeer en wij hebben ons uitstekend vermaakt. Ook zijn wij niet van de dance muziek enz, voelde wij ons goed bij dit feest en hebben lekker gesjansd en gespeeld. Een top avond, voor herhaling vatbaar!
Please log in or sign up for SDC to add your review