Join Free Now
KAYLEE EROTIC WEAR
0626467504
Westlandseweg 16d, Wateringen, Netherlands
Shop
star star star star star
(3 Reviews)
INFO
Ladies, Omarm je vrouwelijk vormen en borsten op de spannendste, sexy manier met een leren of lak beha uit onze ruime collectie. Kaylee Eroticwear voorziet je van verleidelijke lingerie, spannende jurkjes in lederlook, wetlook of lak voor de club, party of thuisfeestje. Voor als je er onweerstaanbaar, sexy en vol zelfvertrouwen eruit wil zien. Superspannend om je partner mee te verrassen of te shinen op Kinky feesten.. En hé Man, Jij omarmt toch graag die vormen van je vrouw of je partner en dan wil je zeker niet achterblijven, toch in de swingersclub, de dance event of kinky party? Stoer en toch sexy zijn, Kaylee Eroticwear heeft ook voor jou de mooiste, sexy mannenkleding. Tops, broeken, shorts of boxer. Zelfs kanten boxers of rokken. Waar ga jij de blits mee maken?
KAYLEE REVIEWS
JANNUS55 Jun 2 2021 10:56AM
RATE: 10
lak en zijden boxer gekocht (maatwerk)
Verrassende dame, is heel openminded op het gebied van erotiek en lingerie. Ze snapt waar het over gaat en niets is haar te gek. Levert kwaliteit en houdt zich aan de afspraken. Mooie privé/discrete ruimte waar je wordt ontvangen en op je gemak kan passen.
NIKOLAI Jun 1 2021 4:38AM
RATE: 10
Nikolai
Pas een boxer gekocht. Kon snel langskomen en past als gegoten. Mijn eerste maar niet mijn laatste boxer.
YESPER Jul 14 2020 4:58PM
RATE: 10
Vakwerk in erotic wear
Recentelijk een slip besteld bij Kaylee Erotic Wear. gaaf, sexy model, zit goed, goede en vriendelijke service... Vakkennis met humor en save dus inclusief bijpassend mondkapje
Please log in or sign up for SDC to add your review