Join Free Now
SECRET MASK / SUBLIEM
0618594561
Rijnstraat 54, Woerden, Netherlands
Party
star star star_border star_border star_border
(4 Reviews)
INFO
Wij organiseren kleinschalige en stijlvolle erotische feesten. Deze Please & Tease Partys worden gehouden op diverse locaties in Nederland Kaarten zijn te koop in onze winkel of te bestellen via onze website www.secretmask.nl Adres: Subliem with LEF Rijnstraat 54 3441 BV Woerden Subliem with LEF is de grootste lifestyle store in Zuid Holland op het gebied van party- kinky, fetish & club wear, lingerie & erotische artikelen voor hem & haar. BDSM artikelen en Pleasure toys.
Alcohol Sold Yes
Dance Floor Yes
Outside Area Yes
Private Locker Yes
SDC MEMBERS DISCOUNT/BENEFITS
gratis drankje
SECRETMASK REVIEWS
COUPLE20460 Sep 6 2020 11:09AM
RATE: 10
Mooie lingerie feestje
Zoek je een leuk erotisch lingerie feestje met een goede sfeer, gemoedelijke mensen en top muziek (al is dat smaak natuurlijk) dan moet je hier zeker zijn. Alles wordt er aan gedaan om de gasten een mooie avond te bezorgen. Elke 1e zaterdag van de maand Stiletto Club in Tilburg.
MELENR Jan 27 2019 1:20PM
RATE: 8
VIP Luxe New Year 2019
Super party! Veel aandacht aan de inrichting, gastvrouwen, super DJ's ... en mooi publiek #voorherhalingvatbaar
Anonymous Oct 15 2018 1:33PM
RATE: 4
Niet spelen
De DJ’s draaide top en iedereen zag er sexy uit! Helaas was er geen gelegenheid om geile dingen te doen. Kortom, leuk feestje als je in je ondergoed wilt dansen. Maar hoord niet op SDC thuis.
DURACELLETJES May 12 2018 10:22PM
RATE: 0
lef in pp
ja zeer verrast , echt een leuk feestje . bij aankomst meteen het gevoel krijgen dat je welkom bent door de gastvrije ontvangst ! hier gaan we zeker vaker heen . xxxjes monique en jeroen
Please log in or sign up for SDC to add your review