Join Free Now
Wasteland Halloween REVIEWS
BIZONDER196
Nov 01 2021 05:38 am
Lekker gek
Weer eens wat anders dan het gewone Wasteland, lekker creatief en minder sexy uitdossen, leuke sfeer, toplocatie, volgende keer weer, liepen wel wat veel Horny hetero mannen rond (zonder partner) maar verder heerlijk feestje ?? ??????
PAARARNHEM
Oct 31 2021 12:25 pm
Heerlijk feest.
De eerste Wasteland in bijna 2 jaar stelde niet teleur. Heerlijk publiek, geweldige muziek, top locatie. Gelukkig over een maandje weer een Wasteland.
HOT2BI2
Oct 31 2021 09:37 am
Wasteland in Radion is de ideale combinatie…
Wasteland in Radion is de ideale combinatie, de shows waren prachtig, de DJ’s zorgde voor een swingend (dubbelzijdig ??) feest, waar iedereen prachtig verleed tot de laatste minuut van heeft genoten. Alles was goed geregeld, het enige sippe moment was dat het ineens twaalf uur was! Wasteland we hebben genoten van al het moois en de vrijheid waar iedereen met respect mee om weet te gaan, het was een intens heerlijke avond, dank jullie wel.
CHOCOLATE8
Oct 31 2021 08:11 am
Heerlijke mensen
Awesome people well organized … good atmosphere! Up to the next! Still looking for mystery woman in red outfit … forgot your name )
DISCRETEXPLORER
Oct 31 2021 08:09 am
Music, Costumes, Dances love it
It was my first time and I totally loved the fest. With many people enjoying themselves didn’t get to interact with many, but there is always next time. Love this group of open minded kinkstars
BIZONDER196
Oct 31 2021 08:05 am
Creepy
Eindelijk weer eens wat nieuws onder de zovele feesten, leuke accommodatie, erg geschikt voor zo’n feest, jammer dat niet iedereen er echt eng uit zat maar er waren fantastische creaties bij, we gaan voor de volgende editie ??
BIZONDER196
Oct 05 2021 12:03 pm
Super
2 prachtige combinaties bij elkaar: wasteland en de kitkatclub, het was een heerlijke avond/nacht met fijne gasten, dito muziek enz., volgende keer zijn we er zeker weer bij ??????
JENJ4LOVE
Dec 08 2019 05:10 am
Wasteland see you next time
Wasteland nu 1 x bezocht en 1x outdoor. Onze tweede indoor was gezellig mede door bekende vrienden. Jammer dat de temperatuur het op veel plekken erg liet afweten en het regelmatig kippenvel was. Tot de volgende editie met meer warmte.
PARTYTIME589
Dec 05 2019 02:56 pm
Wauw!
Het mooiste feestje van het jaar! ?????? we hebben weer genoten, geweldige sfeer, prachtige aankleding van het thema
NAUGHTYSTUFF
Dec 05 2019 01:10 pm
Veel kijken en bekeken worden.
Hele mooie outfits en creativiteit. Mooi aangeklede ruimtes en shows. Wat ons tegenviel was dat er heel weinig lounge plekken waren en echt veel te weinig speelruimtes. Dit feest is echt erotisch uitgaan, een indoor festival met sexy geklede mensen. Voor swingers die van wat actie houden is dit feest minder bevredigend. Maar we hebben toch een leuke avond gehad en een mooie ervaring rijker. X
BLACKMYSTERY
Dec 04 2019 03:00 am
Super avond
Was een SUPER avond. Mooie shows en optredens. Mooie mensen echter merken we dat er veranderingen gaande zijn met voorgaande jaren. Percentage hetero stellen aanzienlijk gegroeid tov essentie van gedachtegoed van Wasteland.
FLODEN8979
Dec 04 2019 01:17 am
Onze eerste keer
We zijn 30 november voor het eerst naar Wasteland geweest! Hoewel we nog wel wat tips voor de organisatie hebben, vonden we het geweldig! Toffe shows, fijne muziek en lekker druk. Drinken is wel erg duur!
KINKYMETSTIJL
Dec 03 2019 05:26 pm
Super feest ??
Het was weer een groot feest. We hebben genoten.
USSIE
Dec 03 2019 05:12 pm
Te...
Te massaal, maar wel genoten in de kleine zaal..
LEATHERPARTY
Dec 03 2019 04:48 pm
Beste editie in tijden
Heerlijke editie van wasteland beleefd zaterdag! Wat een heerlijke drukte zonder logistieke drama’s. Alles goed geregeld en heerlijk publiek. Wasteland blijft met haar publiek het gaafste feest!!
4FRANCK
Dec 03 2019 04:45 pm
mooier dan mooi
een geweldige avond/nacht, heerlijke muziek, te gekke sfeer en mega superleuke mensen, toch (lekker hollands) iets te zeuren LOL, wat was het DRUKKER dan DRUK, er stonden gasten in de toiletruimtes `bij te komen` van de enorme mensenmassa dat moet anders (lees minder) kunnen
WOEZELAARS
Dec 03 2019 04:18 pm
Wasteland November 2019 - GREAT-
het was een top editie van WL. Alleen op sommige momenten waren de DJs doofstom en werd er zo een schrot gedraaid of zelfs viool les gegeven. Maar buiten die momenten was het top. Veel vriendjes en bekenden .... veel lekkere Tgirls en andere mooie mensen ... we kunnen niet wachten tot de volgende editie ...
ENJOY14
Dec 03 2019 04:06 pm
Jammer
Het was een feest waar we 2x per jaar naar uitkeken. Na het laatste feest afgelopen zaterdag is het voor ons klaar. Weer een feest dat door de organisatie uitgemolken wordt. Slechte acts, geluid matig en overvol.
MRSJ
Dec 03 2019 03:35 pm
Wow! 100 pleasure!
Toptoptop! A lannée prochaine!
PAARARNHEM
Dec 03 2019 03:31 pm
Weer een lekker feestje
Het was weer een heerlijk feestje
US2FORYOU2
Oct 11 2019 12:26 pm
Wasteland Berlin super
Heerlijke gemoedelijke sfeer, gezellig druk ( dus niet te vol). Lekkere muziek en leuke mensen. Kortom top. Gaan graag weer een keer.
PELINE
Oct 10 2019 08:31 am
Great party!!!
De Kitkat club is een hele gave locatie met meerdere mooi aangeklede ruimtes, de muziek was super en super enthousiast publiek. Geweldige sfeer. Half 10 kwamen we bij de ingang, geen wachtrij, ruime omkleed ruimte dus snel naar binnen. Tijdens het feest uiteraard (gezellig) druk maar geen wachtrijen bij de bar. Toen we om 5 uur naar huis gingen was het feest nog volop aan de gang. Een super geslaagde avond en hopelijk kunnen we volgende keer weer.
STEL1111
Oct 09 2019 05:12 pm
Great
Great ... again!
SERENDIPITY070
Oct 09 2019 06:27 am
Kinky and hot
Great music, beautiful people and a great, steamy ambiance
NORALY
Oct 08 2019 03:41 pm
Wasteland Berlin
Waanzinnig feest gehad. Wat een atmosfeer, mooie, maar vooral alleen maar feestende mensen om je heen in een club met allerlei geweldige ruimtes, keldertjes en relaxruimtes. Hier gaan we zeker vaker heen!