Sexbioscopen in Nederland

Hallo, zijn er hier ervaringen met sexbioscopen in Nederland? We zien bijvoorbeeld de Erotheek in Schiedam en Roxy in Haarlem op internet. Zijn dit nu echt zaaltjes waar hetero stellen komen en actief zijn? Of zijn het vooral homo gelegenheden met hier en daar prosititutie?

Graag jullie reacties uit de praktijk, de websites hebben wij uiteraard gezien..

Groetjes S&G


Berichten

04-08-2011 door SCOTTGINGER

Ook inmiddels gehoord over de Erotic Cinema in Amersfoort en Hilversum. Graag jullie meningen!

11-04-2011 door YINYAN2
Hoi S&G,

Wij hebben geen ervaringen met sexbioscopen (behalve dan die op de KamaSutra beurs). Van horen en zeggen veel homo's en prostitutie, dus dat trekt ons niet zo aan. Maar als jullie nou een leuke sexbios weten te vinden dan horen we dat graag en misschien dan met z'n vieren erheen?

groetjes,
YinYan2
11-04-2011 door SIMPLEMAN
Dear Sexy Dutchies,

Given that you guys speak and write much better English then the average English fellow (me) please can we have your profile and posts also in English????? Thanks xxxx
01-04-2012 door SURIMO
Een beetje late reactie maar ik ben dan ook nieuw hier.

Ik kom regelmatig in de erotheek in Schiedam. Wat ze daar de bioscoop noemen zijn gewoon cabines. Geen grote zaal dus.  De winkel die er bij hoort is overigens een prima winkel. Ik koop er al mijn erotische artiekelen.

Groetjes,

Marvin
01-08-2012 door KINKYMOODS
Bij de Erotheek in Schiedam (goede winkel voor al je speelgoed) is het nu niet bepaald een sexbioscoop te noemen. Eerder een afrukhokje voor hen die geen film mee naar huis durven te nemen. 

Ooit (jaar of 8 terug) eens in Rotterdam geweest in een sexbios met een voormalige vriendin. Toen wij binnen kwamen keken al een stuk of 20 hitsende heren naar ons.. en eenmaal wat met elkaar aan het frunnikken stond minimaal de helft er van met de pik in de hand rondom naar ons te kijken. Bijna intimenderend dus we zijn maar vertrokken, tot groot verdriet van de rukkende heren...... waarvan de meeste er toch niet uitzagen... Was achteraf allemaal wel grappig maar eigenlijk niet echt iets wat voor herhaling vatbaar is
10-16-2012 door PLAYMOBIEL
 Ik kom zelf wel eens in de Roxy in Haarlem.
Niet meer wat het geweest is, maar als je het treft kan het er heerlijk zijn.
Een hetero bioscoopzaal, een aparte homo bioscoopzaal boven.
Twee dark rooms en eentje zelfs met gloryhole.
Persoonlijk vind ik het jammer dat de homo's vaak in de hetero zaal zijn.
Er zijn ook vaak een aantal meiden die tegen betaling de hele dag beschikbaar zijn. Daar hou iki niet zo van, ik hou meer van de lust ipv de centjes
Als je het goed plant en wellicht iets aankondigt op het forum van Roxy kan het er leuk zijn. Ook overdag.

Misschien leuk om samen eens te gaan ??
10-16-2012 door SPRUIT
wat ook een goede tent is dat is Gloryworld81 in roosendaal. zeker in de avond zijn hier regelmatig stellen en single dames.  de vaste mannen klanten die hier komen houden ook de dames en stellen goed in de gaten. dwz dat jagende mannen op de vingers getikt worden. het kan er hier heel heet aan toe gaan. maar het is wel een beetje ons kent ons. Er is benedin in de shop zelfs een koffiehoek en buiten hebben ze een rookruimte. de shop valt hier tegen. maar bij binnenkomst krijg je gelijk een kopje koffie aangeboden. Zeer schone locatie met heel veel ruimte.