For Your Eyes Only

31 Dec 2014 Wed Time: 21:00-04:00
De Heuvel Gallery
Heuvelring 37
Tilburg, Noord-Brabant, NLD
+31622698522
  • All Public Parties
  • Meet & Greet
|
Description
Ben je al aan het bedenken wat je met Oud en Nieuw gaat doen? Met vrienden of familie thuis...? Oud op Nieuw vier je zeker niet alleen! Het zijn tenslotte de laatste uurtjes van het oude jaar en de start van het nieuwe jaar. RonaH Events heeft besloten hét oud op nieuw feest van 2014 te organiseren!

Trek je niet teveel aan van de verwachtingen, tradities en de meningen van anderen; denk juist met oud op nieuw aan jezelf en vier het zoals jij het leuk vindt. Oudjaarsavond is dit jaar een avond waar je écht naar uit mag kijken. Een avond waar je met je beste vrienden en leuke bekende optimaal kan genieten van een zorgvuldig samengestelde mix van kwalitatieve ingrediënten.

2014 wordt uitzinnig afgesloten met FYEO op de enorm populaire locatie: De Heuvel Gallery is de ideale locatie om de jaarwisseling door te brengen, gewoon genieten en lekker feesten. De Heuvel Gallery is chique stijlvol maar ook super spannend. Met een overweldigende line-up met “the best of Dirty Sounds”, de mooiste aankleding, bubbels en finger-food maakt FYEO het meest luxe oud op nieuw feest om bij te zijn.

Zo biedt FYEO de beste VIP tafels ooit… Met 4 vrienden aan één tafel, een heerlijk buffet en je eigen bar. Je betaald slechts € 82.50 per persoon. Dit is inclusief 2 flessen sterke drank en frisdrank naar keuze. (informeer naar de mogelijkheden, want een combi met een fles bubbels mag natuurlijk ook!)
Voel je je bij RonaH al VIP genoeg, bestel dan nu je early bird tickets via TICKET SCRIPT voor
slechts € 22.50.

RonaH Events staat garant voor een unieke sfeer, spectaculaire shows op een schitterende locatie, alle 3 tot in perfectie uitgevoerd. We staan er om bekent dat we al onze bezoekers in de watten leggen. Zo is er voor iedereen een gratis bubbeltje, (schone!) toiletten, gratis fruit, gratis finger-food en gratis ijsjes gedurende de avond/nacht. Met deze ingrediënten kunnen wij jullie een fantastisch feest voorschotelen.

Een duidelijke dresscode waarin iedereen zich helemaal kan uitleven: Sexy, bodypaint, Gala met Glitters & Glamour. Wil je je omkleden in de locatie; wij bieden een royale omkleedruimte met voldoende lockers. Sportswear, casual kleding en sneakers zijn uitgesloten van de dresscode. Aandacht voor je kleding wordt erg gewaardeerd!

Je bent woensdag 31 december van harte welkom vanaf 21:00
FOR YOUR EYES ONLY, De afsluiter van 2014…
Upcoming Events
  • Upcoming events...
  • Past Events
  • No Past Events