Join Free Now
PARENCLUB DEVILS AND ANGELS
06-22378298
Maaseikerweg 24, Susteren, Netherlands
Club
star star star star_border star_border
(10 Reviews)
INFO
Welkom bij Parenclub Devils & Angels Devils & Angels is een sfeervolle erotische club voor koppels, dames en heren. Een ongeëvenaard paradijs waar iedereen zijn of haar erotische fantasieën kan beleven. Devils & Angels kenmerkt zich vooral door een ongedwongen en gastvrije sfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt. Ons motto is: Passie, Energie en Plezier U kunt natuurlijk vrijblijvend gebruik maken van onze faciliteiten. We hebben verschillende kamers . En uiteraard van onze vernieuwde 2e verdieping die op zaterdag alleen toegankelijk is voor koppels.  Airco in de club Restaurant Jacuzzi (gesloten in de winter) Sauna (tijdelijk in verbouwing) Hot Tub (tijdelijk in verbouwing) Buitenterras (verwarmd) Zwembad (gesloten in de winter) In verband met het verbouwen zijn de prijzen tijdelijk verlaagd.
OPERATION TIME AND ENTRANCES FEES
8PM - 2AM
COUPLES
60,-
SINGLE FEMALE
25,-
SINGLE MALE
75,-
3PM - 10PM
COUPLES
60,-
SINGLE FEMALE
25,-
SINGLE MALE
75,-
8PM - 2AM
COUPLES
60,-
SINGLE FEMALE
25,-
SINGLE MALE
75,-
2PM - 8PM
COUPLES
55,-
SINGLE FEMALE
25,-
SINGLE MALE
70,-
Club Size 275 square meters
Max. Occupancy 150
Alcohol Sold Yes
Food Available Yes
On premise sex allowed Yes
Dance Floor Yes
Outside Area Yes
Massage Area Yes
Sauna Yes
Jacuzzi Yes
Swimming Pool Yes
Private Rooms Yes
Private Locker Yes
CLUBDEVILSANDANGELS REVIEWS
BENB73 Oct 16 2019 10:58AM
RATE: 10
gastvrije club
wij komen hier al weer een paar jaar en het is een beetje onze stamclub geworden. Zeer gastvrij en wat erg fijn is, de 2e vedieping is couples only.
Anonymous May 31 2018 6:10AM
RATE: 8
Geilzellig
Ik ben hier regelmatig geweest, heb mij er altijd goed kunnen en mogen vermaken. Alles aanwezig en vooral de gezelligheid. Laagdrempelig en erg ruim qua mogelijkheden. Kamer het halve deur op de 1e? super leuk.
Anonymous Oct 3 2016 8:35PM
RATE: 7
zinkend schip
Wij bezoeken deze club vrij regelmatig op vrijdag en zaterdag en zien het steeds minder druk worden. Prijsstijgingen, vaak defecte sauna,jaccuzi,gebarsten glas buitendeur,irritante afhangende klink aan binnendeur, onverzorgde parkeerplaats en slechte douches(kraanwerk) kunnen deze prijsstijgingen niet verantwoorden. De vroeger zo gedreven eigenaars waarvan de éne nu nog luier is dan de andere en waar gasten zich tegenwoordig aan hun aanwezigheid storen zorgen voor een negatief sfeertje. Gelukkig hebben ze goed personeel die de boel draaiende houden met de glimlach,vriendelijkheid,opmerkzaam zijn. Dit geldt niet voor iedereen! Tevens merk je boven aan de hygiëne wie er werkt want heb je de verkeerde dan lig je op natte matrassen. Chapeau voor die ene vriendelijke dame die dit wel altijd netjes bijhoud. Zonder dit personeel gaan jullie het niet redden!!! Doe iets met de wijze raad aub
Anonymous Feb 8 2015 5:24AM
RATE: 9
topper
Na diverse clubs te hebben bezocht is dit toch wel de meest gezellige en gastvrije club die er is. De eigenaars stralen vakmanschap en enthousiasme uit. Alles is schoon en netjes. Het enige minpuntje is dat de douche slecht is af te stellen wat temperatuur betreft.
Please log in or sign up for SDC to add your review