Join Free Now
EROFEESTJES
+31619185661
Breukelen, Netherlands
Party
star star star star star_border
(32 Reviews)
INFO
Erofeestjes, al heel lang het vertrouwde adres voor de allerlekkerste (besloten) erotische party's. Bij ons moet je zijn voor een adult-party waar het altijd gezellig is en maar bovenal waar volop actie te beleven valt. Wij zijn een team van vrijwilligers die zonder financiële bijbedoelingen de allerleukste en vooral actiefste feesten geven. Daarom hebben we ook altijd een zeer prettige entreebijdrage. Swingen zoals het hoort! Ons echte doenersfeest: de Sluts & Studs party (een happy hardcore party die zich onderscheid van de gemiddelde party door het grote aantal dames en stellen die ons steeds weer weten te vinden) is de grote topper. Hier is minder ruimte voor dansers en kijkers maar des te meer voor keiharde actie. Onze Greedy Girls GB Party is voor de echte 'die-hard' swingers. Met een lager aantal dames en een stuk meer heren volop hard-core actie. Momenteel de grootste GB-party van de Benelux zonder betaalde dames maar alleen echte liefhebsters! Zeker de moeite waard om bij te wonen voor echte nymphos of ware GB-liefhebbers. Op het laatste feest kun je ook van alles meemaken van squirten tot bukkake en van dubbele penetratie tot snowballen tot trios, quatros en veelvouden daarvan. Lekker los gaan in de swing of aan de bar op de bank of waar jullie maar willen. Wij kijken niet raar op van wat lichte SM spelletjes of een paar dames die met een strap-on aan de gang gaan. Bij ons kan je het net zo gek en geil maken als je wilt, maar altijd met respect naar de andere bezoekers. Bij ons komen heel veel verschillende stellen van jong tot volwassener, van petit tot lang, van rank tot meer gevuld, kortom van de bankier tot de bakker. Wij zijn niet perse op zoek naar Barbies en Kens maar we willen iedereen, jong of oud, dik of dun, de kans geven om een onvergetelijke swingersavond te beleven! Wappers zie je bij ons trouwens ook nooit. Wij hanteren altijd de laagst mogelijke entree en bieden top-DJ's, gratis massage (door onze professionele masseuse), luxe faciliteiten en lekkere home-made hapjes. Drankjes altijd prettig geprijsd. Wij hopen jou/ jullie binnenkort te mogen ontvangen op ons Erofeestje.
Club Size 400 square meters
Max. Occupancy 300
Playroom Occupancy 200
Alcohol Sold Yes
Food Available Yes
On premise sex allowed Yes
Dance Floor Yes
Fetish Room/Area Yes
Outside Area Yes
Massage Area Yes
Smoking Allowed Yes
Private Locker Yes
MEMBERSHIP FEES
Wij organiseren feesten op verschillende data in Club Organza, voor meer informatie zie de SDC party-agenda of ons SDC profiel Erofeestjes. Single heren krijgen uitsluitend toegang na akkoord van onze digitale doorbitch Miss X.
SDC MEMBERS DISCOUNT/BENEFITS
€5,- korting op entree na aanmelding op SDC gastenlijst + op vertoon van de SDC bracelet. Gratis drankje bij entree. Sparen voor gratis entree en nog veel meer...
EROFEESTJES REVIEWS
AURACRISTAL Nov 11 2021 9:54AM
RATE: 10
Top feestjes
Wij zijn er nu twee keer geweest en het smaakt naar meer. Goed geregeld allemaal
AMSTERDAMLOVERS Nov 6 2021 12:28PM
RATE: 10
'What a night for us newbies
Jongens jongens wat een geile avond hebben wij meegemaakt op ons allereerste erotische feestje ooit! Super organisatie die meer dan 100 super fijne en mooie mensen bij elkaar brengt die hetzelfde willen, ACTIE! Wij sprongen in het diepe door meteen naar dit hardcore xxx feest te gaan maar wij hebben zeer actief gesekst met fantastische studs die samen met mij mijn Esther heerlijk verwent hebben. Bas en Jolanda hebben ons fantastisch opgevangen en meerdere keren gepolst of we lekker in ons vel zaten... Geweldig wat een warm bad. We komen nog zeker een keer terug, bedankt!!!
CAVALHEIRO Nov 6 2021 4:15AM
RATE: 10
Inderdaad de lekkerste party in NL!
Erofeestjes staat garant voor een lekkere actieve avond met mooie geile mensen op een toplokatie! B en J weten telkens weer de mensen een heerlijke spannende tijd te bezorgen en de sfeer is heerlijk genieten van en met elkaar! Tot de volgende keer! X
BRIDGET0304 Oct 16 2021 3:30PM
RATE: 10
Altijd geil en gezellig
Erofeestjes zijn bij uitstek feestjes waar lieve, respectvolle en vooral ook geile en actieve mensen op afkomen. Gegarandeerd een avond vol goede gesprekken en goede seks.
Please log in or sign up for SDC to add your review