Join Free Now
EROROMA
0524-291616
Burgemeester Legroweg 2, Zwinderen, Netherlands
Club
star star star star_border star_border
(18 Reviews)
INFO
Welkom op het profiel van Parenclub Eroroma! Eroroma is een laagdrempelige, sfeervolle en gastvrije parenclub, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en waar men respect heeft voor elkaar. Onze parenavonden zijn op de zaterdagavond geopend (zie juiste data in onze agenda van EROROMA,of party van SDC) voor stellen en alleengaande dames. Nieuwsgierig? kom gauw eens langs! Wij heten jullie van harte welkom in de nummer 1 parenclub van het noorden !!!!!! Facebook.com/Eroroma2006 Check de party agenda voor onze openingsdagen. Wij zijn zeer regelmatig geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.
OPERATION TIME AND ENTRANCES FEES
9PM - 3AM
COUPLES
-
SINGLE FEMALE
-
SINGLE MALE
-
Alcohol Sold Yes
Food Available Yes
On premise sex allowed Yes
Dance Floor Yes
Fetish Room/Area Yes
Outside Area Yes
Massage Area Yes
Jacuzzi Yes
Swimming Pool Yes
Private Rooms Yes
Private Locker Yes
SDC MEMBERS DISCOUNT/BENEFITS
€2,50 korting voor sdc leden met sdc bracelet
EROROMA REVIEWS
COUPLE2019835 Oct 24 2021 9:35AM
RATE: 10
BARRY Oct 24 2021 5:27AM
RATE: 8
Een leuke ervaring
Ik ben er gisteren voor het eerst geweest. De ruimtes zijn goed ingedeeld en het personeel is netjes. en heeft mij ook nog netjes rond geleid. De gasten die er op dit moment waren in de club die maakten mijn avond. Als je open staat voor een gesprek en respect hebt voor elkaar. Dan kun hier in deze club. Leuke dingen beleven.
HARPEE Jul 18 2021 9:41AM
RATE: 8
Leuke frisse club
Mooie club , alles schoon en fris en een prachtige luxe tuin met mooie zitjes en een luxe jaccuzzi. Boven is speels ingedeeld , met grote matrassen waar je lekker met was stellen kunt liggen . Wij waren er onze 2e keer en het was nu , waarschijnlijk vanwege de vakantie - tijd en corona erg rustig . Wij vinden het leuker als het lekker druk is om ons heen maar dat is natuurlijk persoonlijk , en heeft de club ook geen invloed op. Publiek heel gemeleerd , en dat is leuk en je kunt jezelf zijn . Het eten is niet super de luxe , maar prima voor een hapje tussendoor . Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam niks op aan te merken Zeker een leuke club , die wij vaker gaan bezoeken
Anonymous Jul 8 2021 2:37AM
RATE: 0
eerste bezoek
prima en nette club. Gaan hier zeker vaker heen.
Please log in or sign up for SDC to add your review