Join Free Now
TANTRISCHVERWENNEN
0628770509
Rotterdam, Netherlands
Party
star star star star_border star_border
(9 Reviews)
INFO
Hoe zou je het vinden om een dag te ontspannen, te onthaasten en jezelf en je partner te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? Ontdek samen de tantrische liefde. Hiervoor organiseren wij regelmatig workshops over `Ontdek samen de Tantrische liefde` We creëren een veilige, ontspannen en intieme sfeer samen met maximaal 5 stellen! We hebben onze eigen ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner de eerste stappen in de tantra liefde te zetten. Jullie krijgen informatie over het verschil tussen seks en de Tantrische liefde, en doen hiervoor mooie tantrische oefeningen. In de avond/ middag leren wij jullie een heerlijke tantrische massage. welke je zeker met je partner vaker gaat herhalen. De workshop start op zaterdag om 14.00 uur tot 21.00 uur. op zondag om 10.00 uur tot 17.00 uur, Inclusief een lichte maaltijd. Deelname is € 125,00 euro per persoon. Locatie Rotterdam Hou onze agenda in de gaten of kijk voor meer informatie op onze website www.tantrischverwennen.nl, aanmelden op de contactpagina van WWW.tantrischverwennen.nl Meld je ook aan bij de SDC groep Ontdek Tantra dan ontvang je regelmatig meer informatie en onze agenda. Wij zouden het erg leuk vinden jullie binnenkort te mogen begroeten. Belinda Christiaans Tantrischverwennen.nl
SDC MEMBERS DISCOUNT/BENEFITS
Bij deelname aan een workshop een gratis flesje massage olie.
TANTRISCHVERWENNEN REVIEWS
FIRE Oct 31 2021 10:21AM
RATE: 10
Mooie heerlijke beleving.
Afgelopen zaterdag 30 oktober Ontdek de Tantrische liefde & Extase deelgenomen. Wat een heerlijke mooie beleving was dit zeg. Vooraf hadden we geen idee wat we mee zouden gaan maken, maar wat hebben wij genoten van jullie elkaar en de groep. Wij kunnen iedereen die meer verbintenis zoekt in een relatie dit zeker aanbevelen. Wij gaan zeker verder met de tips en oefeningen om zo nog meer van elkaar te leren en te genieten. Dank je Belinda en assistent Sippe. ??
SENSATION4EVER Apr 24 2021 3:38PM
RATE: 8
Zalig samen zijn
Dit weekend hebben wij de workshop gevolgd bij Belinda. Het was een inspirerende dag, veel geleerd en zalig samen zijn. Een aanrader voor iedereen die verdieping zoekt in de relatie!
PARCART Apr 15 2021 9:49AM
RATE: 10
Tantrisch Verwennen
Het afgelopen weekend hebben we, voor het eerst, kennis gemaakt met Tantra. Onder de mooie leiding van Belinda en haar partner was dit voor ons een heel bijzondere en intense ervaring. Het heeft ons geleerd om op een verrassende manier met je gevoelens en emoties om te gaan. Heel fijn dat we deze sessie konden meemaken.
FUNCOUPLE466 Apr 13 2021 12:27PM
RATE: 10
Workshop ontdek de tantrische liefde
Wij hebben afgelopen weekend de workshop beleefd.. Wat een fijne ervaring.. In een warme veilige omgeving kennis gemaakt met tantra.. Heerlijk en een aanrader om (nog) meer in verbinding te komen met elkaar.. De ontspanning, rust en energie die het geeft meegenomen de week in.. Wij gaan ook voor een vervolg (weekend)! Belinda dankjewel voor deze kennismaking en tot snel.. ??
Please log in or sign up for SDC to add your review