Join Free Now
KINKY PARADISE
Amsterdam, Netherlands
Party
star star star_border star_border star_border
(6 Reviews)
INFO
Kinky Paradise is een laagdrempelig, open en gastvrije party en zeker voor de beginnende kinky mensen een goed begin. Om bij Kinky Paradise te komen feesten hoeft U niet zo zeer actief met erotiek bezig te zijn. U bent ook van harte welkom als u alleen van de heerlijke muziek, mooie aangekleden mensen, en de warme sfeer wil genieten. Het kinky/fetish publiek weet altijd weer een sfeer neer te zetten zonder problemen, het wederzijdse respect bij dit publiek ligt daarom veel hoger dan op sommige gewone dance party’s het is eigenlijk de ideale manier van uitgaan. Als nieuweling komt U bij ons gelijk in een warm bad terecht. Een grote groep mensen die heel harmonieus met elkaar omgaan. Kort samengevat: all-in (geen last van muntjes en geld), betaalbaar, wederzijds respect, vrijheid, saamhorigheid, laagdrempelig, gastvrij, fantastische onderlinge sfeer, alles wat men zo’n beetje nodig heeft om een heerlijk avondje te ontspannen. Naar een Kinky Paradise party gaan is dus eigenlijk de hele avond overal onbezorgd van genieten. Dit lijkt ons het ideale concept om uit te gaan en natuurlijk erg relaxed. Daar hoort zo’n avond toch om te gaan. Onze party’s zijn uitsluitend toegankelijk voor stellen, dames, homo koppels, lesbiennes, bi’s, t-girls en transgenders ( na email akkoord, beperkt toegang alleengaande heren )
Max. Occupancy 400
Alcohol Sold Yes
Food Available Yes
On premise sex allowed Yes
Dance Floor Yes
Fetish Room/Area Yes
Outside Area Yes
Massage Area Yes
Sauna Yes
Jacuzzi Yes
Swimming Pool Yes
Smoking Allowed Yes
Private Rooms Yes
Private Locker Yes
MEMBERSHIP FEES
Real and early bird tickets te verkrijgen via https://eventix.shop/75yy4xku
SDC MEMBERS DISCOUNT/BENEFITS
€10,- korting per koppel
KINKYPARADISE REVIEWS
LEVENSVREUGDE Nov 8 2021 12:33AM
RATE: 10
Ge-wel-dig feest!!
Wow wat hebben wij genoten van de kinky paradise dit weekeind! Super gezellig, erg leuke mensen en goede muziek. Zelfs op de parkeerplaats was het gezellig waar wij met de camper hebben overnacht ?? dank allemaal voor deze fijne avond!
HAPPYFEETZ Dec 8 2019 1:59AM
RATE: 0
KP Christmas editie
Na een drukke week achter de rug te hebben zijn we weer heerlijk naar PP geweest. Een heerlijke KP met heerlijke muziek. Weer mooie mensen gezien en gesproken. Wat ik heel mooi vond was dat een stel (Sven/..... Uit Assen.) aanwezig was waarvan de man in een rolstoel zat vergezeld door zijn vriendin: geweldig!!!! Hoop dit stel weer te zien!!!! De energie is er weer helemaal uitgegooid tot het laatste nummer van DA Dominator. We hadden nog wel even een uurtje doorgekund ????. Op naar het volgende feestje!
TIJDIE Sep 15 2019 2:54PM
RATE: 0
Leuk
Op zich een leuke avond gehad door de club, maar weinig kinky gezien helaas. Vooral een soort modeshow van leer en latex
HAPPYFEETZ Sep 15 2019 1:40AM
RATE: 0
KP 11 anniversary 14/15 september 2019
Deze avond was om niet te vergeten. We kwamen al in een drukke PP wat we nog niet echt hebben meegemaakt. Veel bekende gezichten ge,Ien en gesproken. De DJ's waren deze avond goed en hebben er een mooi geheel van gemaakt. Mooie overgangen. Het was leuk en gezellig en jammer dat het 4 uur was... De tijd gaat altijd snel als het leuk en gezellig is. Wij hopen op meer van zulke feestjes van PP. Super... En alle aanwezige gelijkgestemden: bedankt voor de leuke en gezellige avond/nacht????????????
Please log in or sign up for SDC to add your review