SDC swingersdateclub

Swingers Date Club is de grootste swingers dating site ter wereld!
SDC helpt je met het vinden van echte swingers bij jou in de buurt! Vind lokale swingersclubs, parties en evenementen met een simpele klik op de muis! Lees en participeer in blogs van huidige leden over hun ervaringen in de lifestyle, gebruik opties zoals speeddating om een vanavond nog een date te vinden, kijk wie er meegaat op onze evenementen via onze exclusieve gastenlijsten! Ontmoet en mingle met andere lokale swingers of reis naar exotische bestemmingen met swingers vanuit de hele wereld! Bekijk foto's en video's van hete swingers die net als jij op zoek zijn naar avontuur om hun dagelijkse leven leuker te maken!

Swingers Date Club – Ontdek het verschil met SDC

Bij SDC, Swingers Date Club, vormen meer dan drie miljoen gelijkgestemde stellen en singles vanuit de hele wereld de sterke basis van onze uitgebreide internationale ledendatabase. Neem aub een moment om een kijkje te nemen naar onze eerste klas services.
Vind lokale swingers1
SDC weet dat de meeste mensen in de lifestyle op zoek zijn naar lokale swingers. Dit is waarom SDC een volledig arsenaal biedt om locale swingers te vinden in je woonplaats of andere plaatsen die je bezoekt. Met onze wie is online functie kun je 24 uur per dag swingers bij jou in de buurt vinden. Daarnaast kun je ook onze uitgebreide zoekfunctie gebruiken om precies dat te vinden waar jij naar op zoek bent!
Door swingers voor swingers2
Het bewijs is ligt op tafel! Onze swingers lifestyle website werd in 1999 opgericht door swingers voor swingers. Met meer dan 2 miljoen leden wereldwijd, verspreid over meer dan 50 landen, zijn we de #1 swinger contactadvertenties website ter wereld. Wij hebben het grootste aanbod aan internationale en lokale swingers stellen en singles voor jou op het internet beschikbaar.
Exclusieve swingersreizen3
Als je ooit bij een SDC take over evenement bent geweest, dan weet je dat je verzekerd bent van de ultieme erotische setting. Of je nu nieuw bent of ervaring hebt in de swinging lifestyle, je weet dat je vindt wat je zoekt met de heetste swingers om je heen. Sensuele thema-avonden, exotische zwembadparties, sexy plezier en hete spelletjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. SDC is jouw "one stop shopping" adres voor al je swingers reisbehoeften.
Eerste klas compatibiliteit4
We willen graag dat onze leden gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen waar en wanneer ze dat maar willen, dus we passen ons systeem telkens zonodig aan. I-pad, Google Chrome, mobile telefoon, noem het maar op en wij zijn er hoogstwaarschijnlijk mee bezig!
Gratis proeflidmaatschap5
Het is GRATIS om je profiel op onze swingers lifestyle website te activeren. We willen je lidmaatschap graag verdienen en je niet in de val lokken. Maak vandaag nog je eigen GRATIS proefprofiel aan. Credit card is niet nodig.
Functionality alom
We bieden een rijkdom aan functies en we voegen regelmatig nieuwe toe. Al deze functies zijn erop gericht om je in contact te brengen met andere swingers, zowel lokaal als internationaal. Speed Dating, Communities, Blogs, Forums,Video Chatrooms, Instant Messenger, Gratis Party Advertenties, Clubs en Resorts, leuke en lekker stoute profielen van echte swingers, Foto's, Video's en meer!
Swingers Club List
Vind de beste swinger clubs en parties bij jou in de omgeving en waar je ook gaat. Als SDC lid krijg je vaak speciale aanbiedingen en kortingen. SDC organiseert ook veel lokale meet & greets op de leukste plekjes in jouw buurt.
Creativiteit en aanpasbaarheid
Jouw ideeën in praktijk brengen is wat we graag doen! We zijn voortdurend bezig om de site waar mogelijk te verbeteren en jouw ervaring te optimaliseren. We verwelkomen en moedigen het maken van suggesties van harte aan. We vinden de mening van onze leden belangrijk en waarderen deze ook. Het is mede daarom dat onze site een unieke uitstraling heeft, in tegenstelling tot het gemiddelde "cookie cutter, one size fits all" ontwerp van andere sites.
Absolute toewijding
Het bewijs ligt op tafel! Onze swingers lifestyle website werd in 1999 opgericht door swingers voor swingers. Met meer dan 2 miljoen leden wereldwijd, verspreid over meer dan 50 landen, zijn we de #1 swinger contactadvertenties website ter wereld. Wij hebben het grootste aanbod aan internationale en lokale swingers stellen en singles voor jou op het internet beschikbaar.

English Español Nederlands Deutsch Français Italiano Turkce Norsk Portugues

Copyright © SDC www.sdc.com
SDC® is a registered trademark
SDC®, PMB-428, 2054 Kildaire Farm Rd, Cary, NC, 27511
tel : 1-866 417-9956 / xx1-919 283-4414
helpdesk@sdc.com
2014-11-21 08:38:23