Join Free Now
SUBLIEM WITH LEF
0618594561
Rijnstraat 54, Woerden, Netherlands
Shop
star star star star star_border
(18 Reviews)
INFO
Door een samenvoeging van Subliem Rotterdam en de LEFSTORE Moordrecht is er vanaf 11 juni met een nieuwe winkel *** Subliem with LEF **** Stijlvolle lingerie en partykleding van de volgende merken: Patrice Catanzaro en P'tites Folies en Benno von Stein, Bizonder , Tykaboom, Noir Handmade , Rene Rofe , Tatjana Warnecke, Rebellion. Geheel nieuw is de lingerie shop met Ambra lingerie, Maison Close en Impudique Catanzaro. De webshop www.lefstore.nl blijft gewoon bestaan voor erotische speeltjes, lingerie voor thuis feestjes en nog veel meer aanbiedingen. Onze showroom is voor hetero's, gay , lesbiennes, transgenders, drags, bisexual vrij toegankelijk en laagdrempelig.
SUBLIEMWITHLEF REVIEWS
PKRACHT Nov 15 2021 3:16AM
RATE: 10
Unieke shop en Henk!
Stap deze mooie winkel met een gerust gevoel naar binnen, zoveel moois en keus! Henk is enorm behulpzaam en kennis. Onze favoriete winkel ??
WE4ALL Aug 17 2021 11:32AM
RATE: 10
opening Subliem with LEF
Waren al bekend met LEF2.0 op oude locatie. Dus zeer benieuwd hoe de nieuwe winkel zou zijn......Bij binnenkomst direct verrast, wat een mooie zaak is dit geworden. Zoals altijd super geholpen.... en heeft alleen 1 nadeel..... Je komt altijd weer met iets leuks thuis ??
CUPIDOGIRL Aug 2 2021 4:20PM
RATE: 10
Geweldige winkel!
Aanrader voor als je op zoekt bent naar mooie lingerie of partykleding. Ze hebben een heel breed assortiment en vele mooie merken van goede kwaliteit. Houd ook eens de evenementen in de gaten, ze organiseren regelmatig gezellige meet & greets.
JOYANDFUN Jul 24 2021 9:40AM
RATE: 10
Super mooie winkel
Als je de oude winkel al mooi vond, dan moet je de nieuwe maar eens bekijken. Volop keuze, vriendelijk personeel die je niet in de nek staan te hijgen en mooie collectie. Echt een aanrader!
Please log in or sign up for SDC to add your review